ESKİŞEHİR / TEPEBAŞI - Uluönder Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

May

Aile Okulu Eğitimi Projesi kapsamında Sayın Vali Erol AYYILDIZ'ın eşi Sayın Didem AYYILDIZ Hanımefendi, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Pervin TÖRE ve Tepebaşı İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mustafa ÖZCAN ve Şube Müdürümüz Sayın Tülay GÜNDOĞAN, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerinden Sayın Muhittin GÜLERYÜZ ve Sayın Ali PEHLİVAN'ın katılımları ile okulumuza ziyaret gerçekleştirdiler.

May

Uluönder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtuluş mücadelesini başlatmak için Samsun'a çıkışının 104. yıl dönümünü okulumuzda coşkuyla kutladık.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında gerçekleştirilen yürüyüşün ardından Vilayet Meydanı'nda standımızı açıp öğrencilerimizle birlikte gösterilerimizi gerçekleştirdik.

Eyl

Bugün mesleki çalışmalar içeriğinde olan video izleme faaliyeti gerçekleştirdik.Videoları izledikten sonra öğretmenlerimizle birlikte iligili videolar üzerine konuştuk.